Roseboom Bouwkundig Adviesbureau

Verbouwen in Waddinxveen

Verbouwen vraagt om veel aandacht. Een verbouwing van uw woning of bedrijfspand is in veel gevallen gecompliceerder dan een complete nieuwbouw.

Er moet immers rekening worden gehouden met de bestaande toestand en bewoning van het pand. Dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op de professionele  dienstverlening van een ervaren onderneming.

U kunt dan vertrouwen op de expertise van Roseboom Bouwkundig adviesbureau uit Waddinxveen.

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen woning of bedrijfspand

Verbouwen kan op veel manieren. Zo kennen we allemaal de verhalen van mensen die maanden, of nóg langer, in de rommel van een verbouwing moeten leven. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

U wilt niet langer dan nodig in een stoffig, kaal en ongezellig huis wonen. Om zulke verbouwingsongemakken tot het minimum te reduceren hanteren wij heldere en harde afspraken. Gecombineerd met het vakwerk dat wij leveren, zorgt dit voor gestroomlijnde bouwprocessen.

Dat betekent snel en effectief verbouwen van uw woning of kantoor, en dat is voor u heel prettig.

Verbouwen in Waddinxveen?

Als het om verbouwen gaat, dan kunt u bij Roseboom Bouwkundig adviesbureau als ervaren aannemersbedrijf uit Waddinxveen rekenen op een zeer complete dienstverlening.

U heeft plannen om te gaan verbouwen en wij gaan daar van begin af aan graag mee aan de slag voor u. Zo kunnen wij de vertaalslag van uw plannen naar professioneel tekenwerk voor u uitvoeren, uiteraard inclusief de bouwaanvraag.

Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren door derden? Dan is dit geen enkel probleem. In nauwe samenwerking met u en/of uw architect gaan wij planmatig en voortvarend aan de slag, geheel volgens de hedendaagse eisen en natuurlijk volgens uw eigen wensen.

Het proces rond verbouwen

Het proces rond verbouwen kan eenvoudig worden opgedeeld in verschillende fasen die worden doorlopen. Het proces om te komen tot uiteindelijke realisatie van uw verbouwplannen ziet er als volgt uit:

 • Telefonische afspraak
 • Opname van het werk c.q. advisering bij u thuis
 • Uitbrengen van offerte
 • Eventueel bespreken van offerte
 • Eventueel aanpassen van offerte
 • Mondelinge opdracht
 • Inplannen werkzaamheden
 • Opdrachtbevestiging
 • Aanvragen bouwvergunning
 • Tekeningen c.q. bouwaanvraag worden eventueel door ons verzorgd
 • Uitvoeren werkzaamheden
 • Oplevering
 • Nazorg

Verbouwen met vakmensen

Verbouwing Roseboom bouwkundigadvies

Bij ons allround bouwbedrijf in Waddinxveen weten wij als geen ander hoe stressvol een periode van verbouwen van je huis kan zijn. Wij doen er daarom alles aan om de stressfactoren voor u weg te nemen.

Wij werken samen met u om tot de beste oplossingen te komen en garanderen u altijd een eindresultaat naar wens. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en dit merkt u aan alles. Wij maken van verbouwen een plezier, zodat u zorgeloos uit kunt kijken naar het resultaat.

Wilt u meer informatie?

Wilt u gaan verbouwen en bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 – 48 04 48 30. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om u te informeren en te adviseren bij uw vraagstukken over verbouwen.

Wat wij nog meer kunnen

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Bouwbegeleiding

Nieuwbouw Roseboom bouwkundigadvies

Nieuwbouw

Energielabel Roseboom bouwkundigadvies

Energielabel

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Bouwkundige keuringen

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Renovatie / Onderhoud

Calculatie Roseboom bouwkundigadvies

Meerjarenonderhoudsplan