Roseboom Bouwkundig Adviesbureau

Renovatie / Onderhoud

Renovatie en onderhoud laat u natuurlijk het best uitvoeren door een ervaren, betrouwbare partij. Roseboom Bouwkundig adviesbureau biedt u een maatwerk dienstverlening op hoog niveau. U kunt de zorg voor het uitvoeren van bouwkundig onderhoud aan uw bezit met een gerust hart overlaten aan ons bedrijf.

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Veelzijdige dienstverlening voor renovatie en onderhoud

Wij kunnen elk klein- of grootschalig onderhoud aan uw woningen of bedrijfspanden voor u uitvoeren. Wekelijks zien wij diverse werkzaamheden terugkomen, zoals het uitvoeren van professionele houtrotreparaties en het geheel of gedeeltelijk vervangen van kozijnen, ramen en deuren of ander geveltimmerwerk. Wij bieden een zeer complete dienstverlening als het gaat om renovatie en onderhoud. Voor al uw werkzaamheden, van het vervangen van voegwerk, repareren van gevels en baksteenreparaties tot het renoveren van pannen- en platte daken (zowel bitumineus als hoogwaardig EPDM, Resitrix) bent u bij ons aan het juiste
adres.

Wat mag u verwachten van onze ervaren vakmensen?

Onze vakmensen werken vrijwel altijd in situaties waar wordt gewoond of gewerkt. Zij weten dus als geen ander dat een goede communicatie met uw huurders of gebruikers van groot belang is. Zij spreken uw taal en hebben respect voor de omgeving. Zij doen hun werk snel en efficiënt, en laten de werkplek na afloop weer netjes achter. Kortom, onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en servicegericht. Een plezierig idee wanneer u uw huurders of gebruikers zonder rompslomp tevreden wilt stellen met effectief bouwkundig onderhoud.

Het verschil tussen renovatie en onderhoud

Renovatie en onderhoud zijn twee termen die vaak in één adem worden genoemd. Het is dan ook zo dat renovatie en onderhoud eigenlijk in elkaar verlengde liggen. Bij onderhoud behouden we uw woning of bedrijfspand in uitstekende en oorspronkelijke staat. Bij renovatie gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen en of verbeteren van een woning of bedrijfspand. Meestal is bij renovatie de vergroting van het woon/werkcomfort de doelstelling. Met veel zorg en passie hebben we al diverse woningen aangepast naar de eisen van deze tijd.

Uw ervaren partner voor renovatie en onderhoud

Renovatie Onderhoud Roseboom bouwkundigadvies

Heeft u een betrouwbare, ervaren en transparante partij nodig voor de uitbesteding van renovatie en onderhoud? Roseboom Bouwkundig adviesbureau staat voor u klaar met een complete, maatwerk dienstverlening. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken met u mee over de juiste oplossingen.

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen op het vlak van renovatie en onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06 – 48 04 48 30 of stuur ons een bericht.

Wat wij nog meer kunnen

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Bouwbegeleiding

Nieuwbouw Roseboom bouwkundigadvies

Nieuwbouw

Energielabel Roseboom bouwkundigadvies

Energielabel

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Bouwkundige keuringen

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Renovatie / Onderhoud

Calculatie Roseboom bouwkundigadvies

Meerjarenonderhoudsplan