Roseboom Bouwkundig Adviesbureau

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding helpt u verder wanneer u bouwplannen heeft of wilt verbouwen. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden of wilt u uw huidige woning verbouwen? Bij alle soorten bouw- of verbouwplannen staat u voor een spannende periode.

BouwbegeleidingEen bouwproject, zowel nieuwbouw als verbouw, is complex en veelomvattend. In deze periode wilt u natuurlijk vooral bezig zijn met het eindplaatje en niet met alle bouwkundige beslommeringen die u ongetwijfeld onderweg tegenkomt. Kies dan voor bouwbegeleiding van Roseboom Bouwkundig adviesbureau.

Laat u begeleiden door onze bouwkundig adviseur, die van A tot Z voor u klaarstaat met de nodige bouwbegeleiding, van initiatiefase tot en met de oplevering.

Bouwbegeleiding: advies en ondersteuning tijdens de bouw

Als u kiest voor bouwbegeleiding door onze bouwkundig adviseur, dan bent u verzekerd van een gedegen aanpak. U kunt zich verheugen op het eindresultaat van het bouwproject, zonder zorgen om de bouwfase. De bouwkundig adviseur van Roseboom Bouwkundig adviesbureau adviseert en ondersteunt u gedurende het gehele bouwproject. In overleg met u kan hij onder meer de volgende taken op zich nemen:

 • Onderhouden van contacten en afstemmingen maken met alle betrokken partijen, zoals de constructeur en de gemeente.
 • Opstellen van een programma van eisen.
 • Controle van het tekenwerk.
 • Toetsen van de plannen aan het geldende bestemmingsplan.
 • Aanvragen van de bouwvergunning (omgevingsvergunning).
 • Opstellen van de begroting.
 • Opstellen en bewaken van de planning.
 • Kostenbewaking tijdens de bouwfase.
 • Bouwadministratie.
 • Kwaliteitsbewaking tijdens de bouwfase.
 • Bouwtoezicht tijdens de bouwfase.
 • Begeleiding bij de oplevering.

Controle in plaats van bouwbegeleiding tijdens de bouw

Bouwkeuring Roseboom bouwkundigadvies

Zoals u ziet is bouwbegeleiding heel compleet wanneer u hier behoefte aan heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat u hier juist niet direct behoefte aan heeft. Wellicht wilt u geen begeleiding gedurende het hele bouw- of verbouwproject, maar heeft u wel interesse in controle tijdens de bouw. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij Roseboom Bouwkundig adviesbureau terecht.

Een onafhankelijk en deskundig inspecteur voert tijdens de bouw een inspectie uit. Deze inspectie omvat een  uitgebreide visuele inspectie op locatie, waarbij specifiek gecontroleerd wordt of uw bouwer volgens afspraak te werk gaat en of hij hierbij geen fouten maakt. De inspecteur informeert u uitvoerig over zijn bevindingen en ondersteunt u desgewenst bij eventueel te nemen maatregelen.

Meer informatie of contact met Roseboom Bouwkundig adviesbureau

Wilt u meer informatie over bouwbegeleiding of controle tijdens de bouw? Neem dan contact met ons op via 06 – 48 04 48 30 of stuur een bericht. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook altijd een vrijblijvende afspraak maken wanneer u interesse heeft in controle tijdens de bouw of bouwbegeleiding.

Wat wij nog meer kunnen

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Bouwbegeleiding

Nieuwbouw Roseboom bouwkundigadvies

Nieuwbouw

Energielabel Roseboom bouwkundigadvies

Energielabel

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Bouwkundige keuringen

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Renovatie / Onderhoud

Calculatie Roseboom bouwkundigadvies

Meerjarenonderhoudsplan