Roseboom Bouwkundig Adviesbureau

Bouwkundige keuringen

Bouwkundige keuringen dienen te worden uitgevoerd door een ervaren partij. Wanneer u een bouwkundige keuring uit wilt laten voeren, dan bent u van harte welkom bij Roseboom Bouwkundig adviesbureau. Wij hebben ervaren deskundigen in dienst die de bouwkundig onderzoek op professionele wijze voor u uitvoeren.

Bouwkeuring Roseboom bouwkundigadvies

Van bouwkundige keuring naar een bod op een woning

U heeft de woning van uw dromen gevonden en u wilt graag een bod doen. Dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat het bod passend is. Het is lastig om te bepalen of een bod redelijk is wanneer u eigenlijk onvoldoende inzicht heeft in de bouwkundige staat van de woning.

Verborgen gebreken kunnen zorgen voor extra kosten na aankoop van de woning en dit wilt u voorkomen. Daarom is het in alle gevallen aan te raden om eerst advies in te winnen van een bouwkundig onderlegd deskundige. Roseboom Bouwkundig adviesbureau heeft deze deskundige voor u in huis. Aan de hand van de resultaten van de bouwkundige keuring kunt u een passend bod op de woning uitbrengen.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring, of een bouwkundig onderzoek, wordt uitgevoerd met als doel om de staat en toestand van de woning volledig in kaart te brengen. De inspecteur van Roseboom Bouwkundig adviesbureau inspecteert de woning grondig op alle bouwkundige onderdelen. Hierbij kunt u denken aan onder meer de dakconstructie, de gevel, de vloeren, deuren, kozijnen en waterleidingen.

U ontvangt een rapport van het bouwkundig onderzoek

Op basis van de bouwkundige keuring wordt een rapport opgesteld dat de huidige staat van de woning gedetailleerd weergeeft. Duidelijk wordt welke eventuele gebreken en achterstallig onderhoud het huis heeft. Ook geeft het rapport u inzicht in welke herstelkosten moeten worden gemaakt om de woning in de juiste staat te verkrijgen. Het rapport wordt opgesteld door een onafhankelijk, betrouwbaar bureau. Dit bureau biedt u middels het rapport de juiste adviezen over welk  onderhoud prioriteit heeft en welk onderhoud ook op een later moment kan worden uitgevoerd. Zo weet u, als koper van de woning, welke kosten u nog moet gaan maken om de woning in goede staat te krijgen. Deze informatie biedt u een sterke onderhandelingspositie in het overeenkomen van de koopprijs van de woning.

Met Roseboom Bouwkundig adviesbureau kiest u voor zekerheid

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Wij vinden het erg belangrijk dat de woning die u op het oog heeft wordt gekeurd door deskundigen die weten waarop ze moeten letten. Zo kunnen wij zeker stellen dat u een gedegen rapport afgeleverd krijgt dat een juiste inschatting geeft van de mogelijke risico’s in de komende jaren. Een bouwkundige keuring door Roseboom Bouwkundig adviesbureau betekent zekerheid over uw vastgoed!

Wilt u meer informatie of advies over de bouwkundige keuring?

Bel dan naar 06 – 48 04 48 30 of stuur ons een bericht. Wij vertellen u graag meer over de bouwkundige keuring.

Wat wij nog meer kunnen

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Bouwbegeleiding

Nieuwbouw Roseboom bouwkundigadvies

Nieuwbouw

Energielabel Roseboom bouwkundigadvies

Energielabel

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Bouwkundige keuringen

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Renovatie / Onderhoud

Calculatie Roseboom bouwkundigadvies

Meerjarenonderhoudsplan