Roseboom bouwkundig adviesbureau

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Roseboom Bouwkundig adviesbureau is een jong en ambitieus adviesbureau dat gevestigd is in het Zuid-Hollandse Waddinxveen. Binnen een breed werkgebied staan wij klaar voor onder meer projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere opdrachtgevers in de bouw. Wij vormen dé ervaren partner voor advisering, beheer en begeleiding. Daarnaast doen wij ook de calculatie van bouwkundige projecten. Zo kan Roseboom Bouwkundig adviesbureau altijd een dienstverlening op maat aanbieden.

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Kenmerken en filosofie van Roseboom Bouwkundig adviesbureau

Wanneer wij Roseboom Bouwkundig adviesbureau moeten samenvatten in drie kenmerken, dan komen wij uit op: kleinschalig, betrokken en professioneel. Wij kennen de bouwwereld van onder tot boven, hebben een optimaal inzicht in alle facetten en weten precies waar de mogelijke fouten ontstaan. Wij werken vanuit een heldere filosofie: alle activiteiten benaderen vanuit het principe zo min mogelijk kosten te maken, zonder daarbij andere facetten uit het oog te verliezen. Deze filosofie combineren wij met een helder doen, namelijk het vaststellen of de klant een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt aangeboden.

Wij staan garant voor onafhankelijk advies

Uiteraard denken we in alle gevallen vanuit de belangen en wensen van u, de opdrachtgever, de aannemer, de architect. Daarnaast denken wij ook vanuit de belangen van de uiteindelijke gebruiker en de beheerder. We zijn gegarandeerd onafhankelijk in ons advies. Begeleidt Roseboom bouwkundig adviesbureau uw project, dan worden de gestelde doelstellingen, zoals op tijd kwaliteit leveren en binnen het budget blijven, makkelijker bereikt. Wij zetten ons elke dag opnieuw optimaal in om voor onze klanten het beste te bereiken.

Nader kennismaken met Roseboom Bouwkundig adviesbureau

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen doen. Dit doen wij graag op basis van uw specifieke vraagstuk, zodat wij u optimaal kunnen informeren over de mogelijkheden. Uiteraard denken wij graag met u mee over de juiste oplossingen en zorgen wij voor heldere plannen. Zo werkt Roseboom Bouwkundig adviesbureau altijd met u samen om tot het beste resultaat te komen.

Meer informatie of contact?

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen doen? Bel dan naar 06 – 48 044 830 of maak gebruik van het online contactformulier. U bent ook altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak bij Roseboom Bouwkundig adviesbureau. Wij kijken ernaar uit.

Wat wij nog meer kunnen