Roseboom Bouwkundig Adviesbureau

Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan wordt ook wel een MJOP of een MOP genoemd. Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten van dit werk helder in kaart te brengen, stelt Roseboom Bouwkundig adviesbureau graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op.

Onderhoudsplan Roseboom bouwkundigadvies

Een nieuw meerjarenonderhoudsplan of een MJOP update

Voor het opstellen van een nieuw meerjarenonderhoudsplan wordt er eerst een bouwkundige keuring in het pand uitgevoerd. Op basis van deze keuring stellen wij vast welke elementen onderhoud behoeven, met welke frequentie dit nodig is en op welke wijze dit dient te worden uitgevoerd. Vervolgens koppelen wij richtprijzen aan deze onderhoudswerkzaamheden. Zo heeft u een duidelijk beeld van de onderhoudswerkzaamheden en –kosten waar u de komende jaren rekening mee moet houden.

Een bestaande MJOP updaten

Heeft u al een meerjarenonderhoudsplan? Dan kunnen wij deze MJOP updaten voor u. Hierbij kunt u rekenen op een integere, klantgerichte en transparante werkwijze, zoals u van ons gewend bent. Een MJOP update is aan te raden wanneer de MJOP alweer enige jaren oud is. U bent bij ons welkom voor het opstellen van een los meerjarenonderhoudsplan én voor een jaarlijkse MJOP update. Dit geeft u praktisch 100% zekerheid over de onderhoudskosten voor uw pand.

Met een meerjarenonderhoudsplan worden verrassingen voorkomen

Alle soorten bouwwerken hebben onderhoud nodig, of het nu gaat om bijzondere objecten zoals kerkgebouwen, monumenten of boerderijen, of om grootschalige faciliteiten, zoals kantoren, flatgebouwen en appartementencomplexen. Uiteindelijk heeft ieder bouwwerk periodiek onderhoud nodig om de waarde, de uitstraling en het comfort te behouden. Hier komen veel aspecten bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het schilderwerk
  • de levensduur van houten elementen, zoals kozijnen
  • duurzaamheidsaspecten zoals het vervangen van verlichting met LED
  • het voegwerk

Zo zijn er nog veel meer aspecten. Een meerjarenonderhoudsplan geeft u een compleet
overzicht van al deze aspecten op individueel niveau, en een totaalplaatje van wat u elk jaar
kunt verwachten aan werk en kosten. Zo heeft u duidelijkheid vooraf en voorkomt u
vervelende verrassingen achteraf.

Wilt u een nieuw meerjarenonderhoudsplan of een MJOP update?

onderhoudsplan MJOP Roseboom bouwkundigadvies

Heeft u interesse in een meerjarenonderhoudsplan of wilt u uw huidige MJOP laten updaten? Dan bent u altijd welkom bij Roseboom Bouwkundig adviesbureau. Wij bieden u een heldere, vakkundige dienstverlening.

Wilt u meer informatie of advies?

Bel dan naar 06 – 48 04 48 30 of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op om u te informeren en te adviseren over het meerjarenonderhoudsplan of de MJOP update.

Wat wij nog meer kunnen

Bouwadvies Roseboom bouwkundigadvies

Bouwbegeleiding

Nieuwbouw Roseboom bouwkundigadvies

Nieuwbouw

Energielabel Roseboom bouwkundigadvies

Energielabel

Verbouwen Roseboom bouwkundigadvies

Verbouwen

Bouwbegeleiding Roseboom bouwkundigadvies

Bouwkundige keuringen

Renovatie Roseboom bouwkundigadvies

Renovatie / Onderhoud

Calculatie Roseboom bouwkundigadvies

Meerjarenonderhoudsplan